Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z forum wyrażasz zgodę na używanie cookies. Więcej informacji w regulaminie. OK (wyłącz komunikat)

Autor Wątek: Problem z plikiem mod_naglowek.php  (Przeczytany 4365 razy)

Offline nowy

  • Użytkownik
  • ***
  • Wiadomości: 92
Problem z plikiem mod_naglowek.php
« dnia: 09 Styczeń, 2009, 20:42:35 »
Witam.

Próbuję zainstalować skrypt na serwerze webd.pl... wszystko jest ok ale po instalacji i uruchomieniu strony wyskakuje oprócz treści strony, która działa prawidłowo, następujący komunikat u góry strony?

Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/..../public_html/modules/mod_naglowek.php on line 28

hmm?
pozdrawiam

WMsoft

Problem z plikiem mod_naglowek.php
« dnia: 09 Styczeń, 2009, 20:42:35 »
Nie wiesz jakiego smartfona wybrać? Zobacz - smartfonki.pl
Szukasz stacji pogodowej, termometru? Zobacz - stacje-pogody.pl

Offline Aztek

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 495
Odp: Problem z plikiem mod_naglowek.php
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Styczeń, 2009, 15:13:06 »
Na tym serwerze kompresja stron jest włączona domyślnie, tak więc wyłącz kompresje w pliku konfiguracyjnym.

Offline nowy

  • Użytkownik
  • ***
  • Wiadomości: 92
Odp: Problem z plikiem mod_naglowek.php
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Styczeń, 2009, 21:03:57 »
witam raz jeszcze...
umieściłem skrypt na serwerze webd... wszystkim folderom nadałem uprawnienia 777 lecz mimo to nie mogę dodawać nowych kartek.. wyskakuje komunikat: problem ze skopiowaniem zdjęcia na serwer..

Jak sie z tym uporać?

Offline Aztek

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 495
Odp: Problem z plikiem mod_naglowek.php
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Styczeń, 2009, 11:40:59 »
Utwórz jakiś plik z rozszerzeniem .php z treścią <?php phpinfo(); ?>, wrzuć na serwer, uruchom i sprawdź czy nie masz czasem włączonego trybu bezpiecznego tzw. Safe Mode (safe_mode On) jeżeli tak to zmień na Off.