No niestety czar prysł. Cron wykonał kilkakrotnie ustalone zadanie po czym zaprzestał i lipa

Ja już głupieje z tego powodu. Sprawa niby prosta, wręcz banalna, a ja młyna dostaję. Na obrazkach widać jak na wskazany adres FTP mają być przesyłane dwa pliki (serwer.log przed nazwą pliku jest data i godzina, oraz plik srubbot.cfg zawierające dane graczy). Teraz cron powinien uruchomić plik parser.php aby baza danych dostała nowe dane do aktualizacji statystyk. Ręczne parsowanie po wejściu na link z tym plikiem php działa bez zarzutu. Jak ustawiłem crona przedstawia drugi obrazek. Czy coś przegapiłem

Parsowanie ustawiłem na cykl co 10 minut każdego dnia, miesiąca, dnia tygodnia itd. Jednym słowem chcę aby ten plik był pobudzany co 10 minut. Może pewniejsza metoda jest wprowadzić link http:// i symulować ręczne wejście we wskazany link

Panowie jaka jest Wasza opinia, co nie tak zrobiłem

Ścieżka jest prawidłowa i można ją porównać z tą na FTPie. Kilkakrotnie parsowało i już myślałem że będzie ok. Pisałem do pomocy swojego hosta, ale zlewał mój problem pisząc w kółko że była nieprawidłowa ścieżka. A teraz cisza i nie odpisują w ogóle

Zostawił bym w czorty tego dostawcę

, ale nie mam tu limitów danych i cron jest w ofercie, ponadto za dużo pracy już tu włożyłem by wszystko zaczynać od nowa. Proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.